Seminar

Seminar za lepši svet 2024

Treći po redu Edukativni seminar za kozmetičare je mesto okupljanja stručnjaka i znanja, na kojem drugi put po redu smo se mi nasli tim Viva Derm- a.

Kao i protekle tri godine bili smo u prilici da se upoznamo sa inovacijama iz oblasti kao i da prisustvujemo predavanjima stručnjaka.Ove godine naš plan je bio da kolegama predstavimo inovativan aparat iz oblasti estetike.

Naime aparat Tesla Med 680 PRO Tesla Med ION STREAM 680 PRO. O tome kako on radi i koje su mu brojne prednosti možete nas posetiti na sajtu http://teslamedsolution.rs

Takodje, bila nam je izuzetna čast da na seminaru prilikom naše prezenatcije priča i podrži prof.dr Ioanna Batsialou specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije sa užom subspecijalizacijom iz oblasti estetske, anti-aging medicine, mezoterapije, preventivne i regenrativne medicine. Medicinski direktor i vlasnik Specijalističke lekarske ordinacije za rehabilitaciju, regenerativnu i prevenerativnu medicinu IOANNA REGEN u Beogradu, Srbija. Prof. dr Ioanna Batsialou jedan od najrespektabilnijih lekara u neoperativnoj estetskoj medicini, mezoterapiji i anti-aging medicini u Evropi.