Novosti

LASERSKA EPILACIJA

Laserska epilacija spada u jedan od najtraženijih tretmana tela u čitavom svetu poslednjih godina jer nosi niz prednosti:

  • Efektivan, brz i bezbolan tretman. Odgovara svim tipovima kože i svim bojama dlaka, uključujući i osunčanu kožu
  • Pomaže da se zauvek rešite bolnog urastanja dlačica i nastanka iritacija i fleka koje su posledica
  • Laserska epilacija omogućava da se u samo par tretmana rešite neželjenih dlačica sa svih regija na kojima vam smetaju – bez bola, brzo i efikasno.

KOLIKO TRAJE TRETMAN I KOLIKO ČESTO SE RADI?


Sam tretman, aktivan rad laserom, traje do 30 minuta – ostatak vremena potreban je za zaštitu kože i nanošenje i skidanje gela.

Tretman laserske epilacije se radi na 4-6 nedelja a razmak zavisi od individualnih potreba i dinamike rasta dlačica.

KAKO RADI?

Diodna laser tehnologija za depilaciju bazira se na odabranoj dinamici svetlosti i toplote. Laser prolazi kroz površinu kože da bi stigao do korena folikula dlake. Laserski aparat 3XD FUSION koristi tri talasne dužine: 755 nm/ 808 nm/ 1064 nm. Talasna dužina 808nm je posebno efektivna na melanocite folikula dlake, bez oštećenja okolnog tkiva, jer se koherentno lasersko svetlo precizno usmerava. Stablo dlake i folikuli unutar melanina mogu apsorbovati laserski talas i pretvoren u toplotu, na taj način povećavajući temperaturu samih folikula.

DIODNI LASER 3XD FUSION sa tri talasne dužine istovremeno omogućava efektivno uklanjanje standardnih (808nm- diodni), zatim veoma svetlih (755nm- aleksandrit laser) i veoma tamnih i debelih dlaka (1064nm Nd:yag).

PREDNOSTI EPILACIJE SA 3 TALASNE DUŽINE

  • Osmišljen tako da se može tretirati čak i veoma osetljiva koža, diodni laser sa tri talasne dužine svetlosti je pouzdano efikasan i preporučuje se za tretman na bilo kom delu tela.
  • Bez obzira na kom se tipu kože primenjuje ostvaruju se maksimalni rezultati zbog njegovog kontrolisanog laserskog snopa.
  • Diodni laser sa tri talasne dužine svetlosti je laser najnovije generacije koji poseduje uređaj za hlađenje koji umiruje kožu i epilaciju čini bezbolnom.
  • Velika prednost ovog diodnog lasera je ta što se dlake posle tretmana sa njim uklanjaju na duži vremenski period za razliku od drugih tretmana epilacije.
  • Njegova prednost je i ta što zbog velike gustine energije koju emituje omogućava uklanjanje upornih dlaka, tankih dlaka I veoma svetlih dlaka.

Javite se našem stručnom timu na +381693303639 da zakažete ovaj tretman!